5 stvari na koje je važno obratiti pažnju kada kupujete stan za porodicu

Ukoliko su vam kod novog stana važni lokacija, novogradnja, bezbednost, dobar raspored i blizina prirode, pogledajte zašto je Bomobna savršen izbor!
Sadržaj:

Ključne informacije:

  • 5 stvari o kojima bi trebalo voditi računa prilikom odabira stana jesu pozicija i lokacija, raspored prostorija i kvadratura stana, blizina prirode, bezbednost koju pruža zgrada i lokacija stanovanja, kao i da je stan u zgradi novogradnje izgrađene od kvalitetnih i pouzdanih materijala;
  • Vrnjačka Banja nudi mogućnost za savršeno izbalansiran život sa svim potrebnim sadržajima, dok je zgrada Bombona u srcu grada mesto za bezbedan, komforan i savremen način života.ovde ide unos

Kako je i kupovina stana jedna od prekretnica u životu, baš kao i u saobraćaju, pratite jasne znakove pored puta, pa napravite pravo “skretanje” ka komforu, luksuzu i bezbednosti stanovanja.

Zamislite stan koji nije samo mesto stanovanja, već i prostor u kome svaki kutak odiše toplinom i harmonijom, a dizajniran je da prati ritam i potrebe vaše porodice.

Razbuđivanje uz jutarnju kafu sa predivnim pogledom i razmišljanjima rasterećenim stresa. Ništa manje neprocenjiv je i osećaj lagodnosti kada znate da vam je sve na dohvat ruke, udaljeno svega 5 minuta vožnje.

Život u novom stanu treba da pruži osećaj boravka u neosvojivoj tvrđavi, dok vi bezbrižno uživate u svakom trenutku provedenom sa svojom porodicom uz suptilno i sa stilom implementiranom dozom luksuza, kroz najmodernije materijale.

Sve ovo i mnogo čega više dobijate u našoj zgradi novogradnje Bombona, pri čemu je u planiranju i gradnji uzet u obzir svaki aspekat srećnog porodičnog života.

Pošaljite brzi upit

Imate pitanje? Upišite svoje kontakt podatke i Bombona tim će Vas kontaktirati u najkraćem roku.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Idealna pozicija – nadomak centra zbivanja i daleko od buke

Zamislite samo život bez stresa od pomisli na gradsku gužvu koja vas čeka čim sednete u auto i krenete putem ispunjavanja dnevnih obaveza.

Ispijanje prve jutranje kafe na miru i bez ikakve žurbe čini se kao sjajna opcija, zar ne?

U moderno doba slobodno vreme je pravi luksuz. Potrudite se da ga i sami ugrabite odabirom nekretnine koja se nalazi na savršenoj lokaciji, na najviše 5 minuta vožnje od škole, vrtića, gradskih ustanova, šetališta, restorana, kafića, hotela i svih znamenitosti grada.

Verovatno i sami dolazite do zaključka kako je u velikim gradskim sredinama sve teže pronaći porodični dom od koga je sve što vam je potrebno dovoljno blizu, dok ujedno takva lokacija pruža preko potreban mir i sigurnost.

Vrnjačka Banja se u ovom kontekstu nameće kao savršen izbor, jer svojim sadržajem pruža spoj modernog načina života i priliku za beg od užurbanosti, stresa i nervoze.

Harmonija prostora za celu porodicu uz adekvatnu veličinu i raspored prostorija

Kada ste u potrazi za novim prostorom za život, razmišljajte o komforu svih ukućana, tako da svako ima prostor samo za sebe, ali da postoji i adekvatan deo stana gde ćete provoditi zajedničke trenutke.

Mališanima je potreban prostor za igru i učenje, mami prostor za čitanje omiljene knjige, dok tata možda želi da se malo osami na svojoj terasi uz omiljeno piće i pogled na prelepu prirodu.

Sve ovo je moguće kada na vreme planirate svoj život i odaberete nekretninu odgovarajuće kvadrature i rasporeda prostorija.

Prostran i svetao dnevni boravak spojen sa trpezarijom i kuhinjom treba da bude ognjište porodičnog doma, udobno mesto okupljanja, druženja i sumiranja utisaka o proteklom danu. Kako je u prirodi čoveka da bude član zajednice i da se svakodnevno socijalizuje, isto tako je svakome važno da ima svoj mini kutak i prostor za relaksaciju.

Uživanje u prirodi na dohvat ruke

Biti makar jedno popodne nedeljno u prirodi i njenoj blizini danas postaje ultimativni cilj svih onih koji osvešćeno razmišljaju o svom i zdravlju svoje dece. Nadisati se svežeg vazduha gotovo da postaje misaona imenica u velikim i prezagađenim sredinama.

Vrnjačka Banja nije, niti ima potencijala da postane sredina gde je stepen zagađenosti vazduha rizičan po zdravlje. Čak suprotno, nudi mnogo više prirodnog potencijala nego što ste možda očekivali.

Na manje od kilometar udaljenosti od Bombone se nalazi glavni gradski park, nadomak samog centra grada, odakle se pruža šetalište uz Vrnjačku reku. Ovo je prava oaza mira, raj za oči, dušu i pluća.

Veliki je broj prirodnih i lekovitih izvorišta širom banje i u njenoj blizini, gde dolaze posetioci iz cele zemlje, dok meštani u ovim blagodetima mogu uživati maltene kada god požele.

Ljubitelji prirode, istraživanja i planinarenja nikako neće biti uskraćeni preseljenjem na ovu lokaciju, s obzirom da se na svega 20-ak minuta vožnje od zgrade Bombona nalazi jedno od najpoznatnijih izletišta u Srbiji, planina Goč.

Zbog prirodnih izvora je banja nekada postala popularna, dok je danas mnogo više od toga – predstavlja pravu malu urbanu oazu prema savršenim merama za život porodice.

Bezbednost kao faktor koji nema cenu

Verujemo da ne treba preterano naglašavati koliko je danas bezbednost važna u svakom segmentu života. Omogućite sebi apsolutni komfor i bezbrižnost, posebno kada ste osoba odgovorna za bezbednost i dobrobit ostalih ukućana.

Ukoliko sigurnost življenja između ostalog zamišljate kao:

  • mogućnost da preko video interfona i nadzornih kamera proverite ko želi da uđe u zgradu;
  • opciju da svoj automobil uz kupovinu garažnog mesta parkirate na sigurnom;
  • kao i da svoje domaćinstvo zaštitite sigurnosim vratima.

….pravac vašeg razmišljanja se poklapa sa onim što nudi Bombona.

Osećaj poverenja u novogradnju pouzdanog investitora

Ukoliko ste se nekada pitali šta je to što donosi dobrobit budućoj saradnji, odgovor koji tražite jeste: Poverenje!

Pouzdan investitor garant je sigurnosti i kvaliteta, tako da ako ste se odlučili da date prednost stanu u novogradnji, informacije poput prethodno završenih projekata i referenci dodatno će uliti poverenje u bezbednost kupovine stana i investicije u novi dom još u sivoj fazi gradnje.

Kupovina novog stana nije mala investicija, pa tako sigurno želite da je obavite bez ikakve sumnje da su tokom gradnje korišćeni samo najkvalitetniji materijali kada je u pitanju sama gradnja, stolarija ili parket baš kao što je u našoj zgradi novogradnje Bombona.

Prvi korak u vaš novi dom treba da pruži osećaj topline i komfora, ali da ujedno bude i trenutak kreiranja vizije za porodičnu budućnost. Ovom unutrašnjem osećaju doprinosi poverenje i sigurnost u investitora, ali i kvalitetni i savremeni materijali novogradnje, dok ujedno vode ka realizaciji ideje spajanja praktičnosti i luksuza.

Potpuno novi stanovi su energetski znatno efikasniji usled primene savremenih materijala i poštovanja propisanih standarda, a kada se tome doda da novoj nekretnini nisu potrebna dodatna ulaganja u renoviranje, dobija se savršeno isplativa polazna osnova za stvaranje domaćinstva i širenje porodice.

Zamislite sebe kao vlasnika stana u kome svaki kutak odiše toplinom, i prati ritam baš vaše porodice – mislili smo na potrebe svih članova porodice i ponudili rešenja za skladan i lep život!

Preporučujemo

Najčitaniji tekstovi

Upoznajte Vrnjačku Banju

Kontaktirajte nas

Naš tim je spreman i raspoložen da odgovori na sva Vaša pitanja. Započnite razgovor sa nama danas putem sledećih kontakt informacija ili ispunite obrazac u nastavku. U Bomboni, svaki upit je korak ka domu iz snova!

Prodajna kancelarija

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.