Evo kako Bombona čuva šarm Banje – savršen balans posla, slobodnog vremena i zdravlja

Sadržaj:

Između naše ideje o tome kakvi bi želeli da budemo i kakvi smo zaista, često je veliki prostor koji treba ispuniti radom i disciplinom. Životne rutine nam pomažu u ostvarivanju zacrtanih planova i rešavanju dnevnih obaveza.

Kako bi dnevne rutine funkcionisale nesmetano i išle vama u prilog, potreban je savršen balans posla, slobodnog vremena i zdravlja. Saznajte zašto i kako ovaj balans možete postići u Vrnjačkoj Banji, dovoljno maloj sredini da bilo gde možete stići peške za kratko vreme, dok je automobilom sve udaljeno na 5 do 10 minuta vožnje.

Mala i ušuškana sredina, bez velike gužve i previše saobraćaja, gde se diše punim plućima i živi bez stresa i određenom dozom komfora i luksuza kada je vaša lokacija stanovanja Bombona zgrada u novogradnji na sjajnoj lokaciji u samom srcu banje.

Saznajte zašto je u Vrnjačkoj Banji lako postići životni balans, ali i zašto je to težak zadatak u prenaseljenim gradskim sredinama.

Pošaljite brzi upit

Imate pitanje? Upišite svoje kontakt podatke i Bombona tim će Vas kontaktirati u najkraćem roku.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Kako izgleda prosečan dan zaposlene i porodične osobe u velikom gradu?

Budite se ranom zorom, jer decu treba spremiti za vrtić ili školu, odabrati im odeću, pripremiti zdrav i ukusan doručak. Pre toga, naravno, vreme za vas i vašu jutranju rutinu.

Zatim sledi vožnja dece do vrtića ili škole, pa pravac posao, pri čemu je izuzetno teško izbeći jutarnji špic. Dan se praktično započinje saobraćajnom gužvom, što je smer ka stresu i nervozi, dok vas posle napornog radnog dana čeka sve isto, samo u drugom pravcu. Planove dodatno komplikuju dečije dodatne aktivnosti u vidu treninga i časova.

Kući dolazite u kasnim popodnevnim časovima, premoreni od svega, sa “bačenih” 2h u saobraćaju, a da ne govorimo o zagađenju gradskog saobraćaja i tenzije koje ste se nakupili.

Uveče ćete imati sreće ukoliko vam ostane par sati samo za vas, da malo napunite baterije pred novi dan.

Kako izgleda rutina porodične osobe u sredini kao što je Vrnjačka Banja?

Vrnjačka Banja vam daje prostora da rešite sve dnevne obaveze i da vam pritom ostane znatno više vremena za porodicu, sportske aktivnosti ili druženje. Ukoliko se odlučite za našu Bombona zgradu, bićete smešteni na 2 minuta kolima od vrtića, 3 minuta kolima od škole i 4 minuta od samog centra banje.

Pri ovakvim razdaljinama do destinacija krucijalnim za dnevne obaveze, sigurno ćete uštedeti makar 2h u vožnji, što je 10h nedeljno ili 40h mesečno.

Za početak, alarm možete naviti malo kasnije i krenuti odmorniji u svoj dan. Šoljicu omiljene kafe popijte pre nego što se mališani probude, na terasi sa partnerom u miru i sa pogledom na planinu Goč uz čist i prijatan vadzuh.

Vrnjačka Banja sa okolnim mestima broji oko 30.000 stanovnika, obiluje pešačkim stazama, i nema gusto razvijen saobraćaj. Zaboravite na zvuk sirene, vožnju po principu “kreni-stani” i naglo kočenje nesavesnih vozača. Stres u saobraćaju Vrnjačke Banje nije opcija.

Popodne ostaje dovoljno vremena za bogat društveni život, da se rekreirate ili prosto budete u neposrednom kontaktu sa prirodom. Sat vremena vožnje ka kući u sred popodnevnog špica pretvorite u sat vremena za pripremanje ručka/večere, kratak predah i pripremu za aktivno popodne sa porodicom i prijateljima.

Za sredinu ove veličine urbani i kulturni sadržaj Vrnjačke Banje je izuzetno bogat. Bioskop u okviru Kulturnog centra Vrnjačke Banje, kafići i restorani sa bogatom gastronomskom ponudom, “Lovefest”, “Vrnjački karneval” i drugi festivali, turistički lokaliteti i mnogo čega drugog.

Dobro je poznato da banja obiluje izvorima lekovite vode, hotelima, bazenima na otvorenom i zatvorenom, spa centrima i teretanama. Relaksacija i briga o sebi su ovde imperativ.

Ako ste za malo dinamičniju avanturu uz planinarenje i istraživanje prirodnih lepota, Goč je na samo 20-ak minuta vožnje od Bombone.

Zgrada Bombona u srcu Vrnjačke Banje

Kada se svemu pomenutom doda da vas nakon ispunjenog dana čeka sav komfor stana u Bomboni, izraz “šlag na tortu” dobija realizaciju u realnom obliku.

Enterijer obogaćen podovima od hrastovine, ALU stolarija i italijanska galanterija. Sigurnosna vrata, video nadzor sa video interfonom, rezervisano garažno mesto uz doplatu, raspored po meri za svakog člana porodice i mnogo čega drugog. Istražite stanove u Bomboni, a prodaja stanova do 50.000 eur je posebno tražena kada su u pitanju stanovi za jednu osobu ili par, ali i kao investicija.

Život u Bomboni u gradu koji je “kao bombona”, po meri za miran i praktičan život, bez stresa, uz savršenu dozu luksuza.

Preporučujemo

Najčitaniji tekstovi

Upoznajte Vrnjačku Banju

Kontaktirajte nas

Naš tim je spreman i raspoložen da odgovori na sva Vaša pitanja. Započnite razgovor sa nama danas putem sledećih kontakt informacija ili ispunite obrazac u nastavku. U Bomboni, svaki upit je korak ka domu iz snova!

Prodajna kancelarija

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.