Gondola Vrnjačka Banja – Goč – najnovija atrakcija koja će privući turiste

Gondola Vrnjačka Banja - Goč kao najveća atrakcija ovog kraja omogućava transport od 7 km za 20 minuta sa pogledom na prirodu i panoramu grada.
Sadržaj:

Gondola od Vrnjačke Banje do Goča biće najnovija atrakcija ovog kraja i nosiće ime jednog od naših najčuvenijih sportista ikada.

Gondola Novak Đoković će se rasprostirati na 7km dužine od banje sve do Goča, imaće 108 kabina i biće postavljena na 47 stubova. Ovo impozantno delo arhitekture pružiće mogućnost sagledavanja prirodnih lepota ovog kraja iz jedne potpuno drugačije perspektive.

Ukoliko se budete odlučili za kupovinu stana u našoj zgradi novogradnje Bombona, gondola i sve što ona pruža će i vama biti na dohvat ruke.

Gondola Vrnjačka Banja – atrakcija koja podiže popularnost vrnjačkog kraja

 

Kao projekat vredan 60 miliona eura u kome učestvuju Opština, Vlada i porodica Đoković, gondola donosi puno sadržaja i mogućnost za uživanje velikog broja ljudi svakog dana.

Planiran je početni kapacitet od 1.200 posetilaca na sat, dok će on biti proširen do maksimalnih 2.400 za sat vremena. Brzina gondole iznosiće 6m/s, što čini da vožnja bude gotova za 20 minuta.

Svaka kabina će moći da primi do 10 putnika, pa ćete bez problema u većim grupama sa prijateljima ili porodicom moći da se prevezete i savladate visinsku razliku od 782m između početne stanice u banji i silazne stanice na vrhu planinskog centra Goč.

Gondola će posedovati nosače skija, bordova, grejače sedišta, što implicira da će biti savršena za transport ljubitelja sportova na snegu, do planine Goč, iz Vrnjačke Banje. Dalje će naravno biti potrebno urediti ski-stazu na planini, kako bi ova ideja doživela svoj pun potencijal.

Posebno će biti interesantne dve kabine za održavanje poslovnih sastanaka i venčanja.

Gondola u Vrnjačkoj Banji kao kruna turističkog sadržaja grada i okoline

Kada je u pitanju Vrnjačka Banja gondola će biti svojevrstan “šlag na tortu” za kompletan turistički sadržaj i potencijal ovog kraja.

Projekti ovakvih razmera definitivno utiču na još veći porast popularnosti vrnjačkog kraja i daju motiv više turistima iz zemlje i regiona da posete Vrnjačku Banju i uživaju u svim njenim blagodetima.

Posetioci će iz svoje udobne kabine moći da posmatraju obronke planine Goč i panoramu grada, te da se do Goča dovezu na jedan potpuno inovativan način.

Pogledajte i koje sve turističke atrakcije nudi Vrnjačka Banja, lokalitete zbog kojih ovo više nije “samo banja za lečenje i relaksaciju”, već postepeno postaje prava mala urbana oaza sa svim potrebnim elementima za sadržajan boravak, odmor i život.

Gondola Novak Đoković se nalazi na sjajnoj lokaciji

Izgradnja početne stanice Gondole Novak Đoković biće na parcelama 1160 i 1161, neposredno iznad “Hotela Slatine”, koji se nalazi u blizini Panoramskog točka SkyView. Do početne stanice gondole može se doći šetalištem u Vrnjačkoj Banji ili automobilom, kako god vas raspoloženje i vreme služi tog dana.

Od naše zgrade u novogradnji Bombona do “Hotela Slatina” u blizini početne stanice gondole vas deli 2km i svega 6 minuta vožnje.

Pogledajte ponudu jednosobnih, dvosobnih i trosobnih stanova u Bomboni, te već po početnoj ceni od 1.700€ za stanove u izgradnji, odaberite svoju novu lokaciju za život ili isplativu investiciju za ulaganje.

Preporučujemo

Najčitaniji tekstovi

Upoznajte Vrnjačku Banju

Kontaktirajte nas

Naš tim je spreman i raspoložen da odgovori na sva Vaša pitanja. Započnite razgovor sa nama danas putem sledećih kontakt informacija ili ispunite obrazac u nastavku. U Bomboni, svaki upit je korak ka domu iz snova!

Prodajna kancelarija

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.