Često postavljana pitanja

Kupovina nekretnine nije mala stvar i odluka koja se donosi svakodnevno. Imajući to u vidu potrudili smo se da razrešimo najčešća pitanja i nedoumice koje kopkaju većinu kupaca, bilo da se u tu avanturu upuštaju prvi put u životu ili su već iskusni kupci u potrazi za svojom novom investicijom. Evo naših odgovora na vaša najčešća pitanja.

Proces kupovine i uslovi plaćanja

Da, ukoliko je nekretnina koju kupujete vaša prva nekretnina u vlasništvu. Zahtev za povrat PDV-a podnosi lično kupac Poreskoj Upravi, a potrebna dokumenta dobijate od nas nakon što isplatite nekretninu u celosti.

Svakako, imate mogućnost da kupite više garažnih mesta, nezavisno od broja stanova koje posedujete.

Naravno, moguća je kupovina stana putem stambenog kredita. Investitor nema direktnu saradnju sa bankama, stoga imate slobodu da aplicirate za stambeni kredit u banci po vašem izboru. Kada je u pitanju dinamika isplate, potrebno je platiti 20% ukupne vrednosti pri potpisivanju ugovora, a ostatak novca je moguće isplatiti i na rate po dogovoru.

Opremljenost stanova

Stanovi će biti opremljeni kvalitetnim hrastovim parketom i italijanskom keramikom, ali će postojati mogućnost odabira u skladu sa vašim željama i estetskim preferencijama.

Svi stanovi sadrže moderne inverter klime koje garantuju optimalnu temperaturu tokom cele godine. Vrlo su isplative jer ne troše mnogo energije, a grejanje se plaća kroz račun za struju, po utrošku.

U Bomboni možete da birate između dva operatera. Zgrada poseduje SBB i Telekom priključke za internet i televiziju.

Svi stanovi imaju inverter klime koje osim što hlade leti, efikasno greju stambene objekte u zimskom periodu.

Svi sanitarni elementi u stanovima su proizvodnje renomiranog italijanskog brenda galanterije.

Svi stanovi imaju najsavremeniju ALU stolariju koja ne samo da estetski doprinosi izgledu objekta, već garantuje i efikasnost u zvučnoj i toplotnoj izolaciji.

Opremljenost zgrade

Većina stanova ima terase koje pružaju zadivljujući pogled na Goč, ako se odlučite za stan koji je orijentisan na tu stranu.

Sva parking mesta u zgradi Bombona su fizička i nalaze se u garaži, a dostupna su i dodatna parking mesta ispred zgrade.

Dimenzije svih parking mesta su 2,4m x 5m.

U zgradi Bombona nalaze dva lifta renomiranog nemačkog proizvođača OTIS, po jedan u svakom ulazu.

Zgrada je opremljena naprednim sistemom video interfona uz koji u svakom trenutku možete biti sigurni da ste zaštićeni.

Zidovi su izolovani prirodnom izolacijom, popularnom kamenom vunom, koja garantuje tople zime i sveža leta uz maksimalnu uštedu energije.

Planiranje i specifikacija zgrade

Završetak radova i useljenje je planirano za kraj 2026. godine.

Zgrada gleda na dve strane i poseduje dva različita ulaza, zahvaljujući čemu možete, u zavisnosti od preferencija, birati na koju stranu želite da gleda vaš stan.

Svi stanovi su uredno uknjiženi u katastru nepokretnosti, što znači da je njihov pravni status potpuno jasan i bez bilo kakvih pravnih nejasnoća, a pravni aspekti u vezi sa vlasništvom stanova sasvim transparentni.

Broj i raspored stanova po spratovima razlikuju se u ulazima A i B. Ulaz A ima 9 stanova po spratu, dok ulaz B ima 16, a povučeni sprat se razlikuje od ostatka spratova.