Garsonjere Vrnjačka Banja prodaja

Garsonjere su najtraženiji tip nekretnine za izdavanje. U zgradi Bombona u Vrnjačkoj Banji vas čeka 7 luksuznih garsonjera u novogradnji od 26.56 m2 do 47.09 m2, na sjajnoj lokaciji. Pošaljite nam upit već danas!

Rezervisan1
Već 15% budućih domova je pronašlo svoje vlasnike

Bombona stanovi u pretprodaji

Najbolje vreme za kupovinu nekretnine u Bomboni je sada! Možete kupiti stan već od 1700€ po kvadratu. Završetak radova i primopredaju ključeva svog novog stana očekujte već 31.12.2026. Kontaktirajte nas za sva pitanja!

Cena već od
1.700€
+PDV
Pretprodajne cene važe do 01.07.2024. godine.

Kako izgledaju Bombona garsonjere u Vrnjačkoj Banji?

Struktura garsonjera u Bombona zgradi čini ih idealnim tipom nekretnina za samce ili parove sa optimalnim rasporedom prostorija koji pruža maksimalno iskorišćenje prostora.

Sastoje se od prostranog dnevnog boravka, koji kao glavna prostorija u stanu, može biti elegantna centralna tačka za okupljanje i druženje jer u njega staje sve što je potrebno od nameštaja: ugaona garnitura, stočić fotelja, tv… Ipak, ova prostorija pruža dovoljno mogućnosti za odmaranje i kvalitetan san uz jednostavno prilagođavanje nameštaja. U sklopu dnevne sobe, nalazi se i open space kuhinja, pozicionirana tako da imate sasvim dovoljno prostora da ovde postavite trpezarijski sto, dok hodnik predstavlja savršen prostor za ormare za odlaganje stvari.

Naravno, tu je i kupatilo sa tuš kabinom, opremljeno keramikom prvog kvaliteta. Bombona garsonjere upotpunjuju i terase za uživanje u lekovitom banjskom ambijentu na jednoj od najlepših lokacija u Srbiji. Za konkretnije informacije o svakoj od naših 12 garsonjera u Vrnjačkoj Banji kontaktirajte nas kako bismo vam poslali detaljne opise.

Ako vam je ipak potrebna odvojena spavaća soba pogledajte jednosobne stanove u Bomboni, a za veću kvadraturu, ukoliko tražite stan za višečlanu porodicu, tu su i dvosobni stanovi kvadratura od 43.97 m2 do 86.19 m2

Zašto su garsonjere u Vrnjačkoj Banji unosna investicija?

Izdavanjem garsonjere na posećenoj destinaciji kao što je Vrnjačka Banja, koju je za prvih devet meseci 2023. godine posetilo čak 150.495 turista, brzo ćete ostvariti povrat novca.

Popularnost lokacije dovodi do stalne potražnje za smeštajem, što garsonjere čini atraktivnim izborom za kratkoročno izdavanje turistima. Velika prednost garsonjera u Vrnjačkoj Banji je u tome što su one povoljnija opcija za mnoge putnike koji traže komforan, ali pristupačan smeštaj.

Lokacija zgrade Bombona je na 600 metara od centra, na ulasku u Vrnjačku Banju u blizini autobuske stanice. Uz pristupačnost zgradi (izlazi na dve ulice), izolovanost od gužve, a dovoljnu blizinu izletišta, kao i obezbeđen parking i pogled na planinu Goč, savršen je objekat za sve one koji žele da kratkoročno iznajme praktičnu i visokokvalitetnu garsonjeru tokom boravka u banji.

Udaljenost Bombone od najznačajnijih atrakcija:

  • Promenada (šetalište) – 800 m
  • Zamak kulture – 1,9 km
  • Aqua park Raj – 1,7 km
  • Panoramski točak – 2,4 km
  • Japanski vrt – 2,6 km
  • Jezero Goč – 15 km

Fleksibilnost izdavanja garsonjera, bilo na kratko ili na duže vreme, omogućava vam kao vlasniku da ostvarite zaradu kroz prilagođavanje tržišnim uslovima. U letnjoj sezoni, kada je potražnja za garsonjerama najveća, sa pikom tražnje u vreme popularnog muzičkog festivala, moguće je postići veću cenu izdavanja, dok se izvan sezone garsonjere mogu izdavati po nižim cenama, ali i dalje generisati prihod.

Kada se na gore navedeno doda sve veći trend domaćeg i međunarodnog turizma, kao i konstantno povećanje interesovanja za zdravstveni turizam, predviđanja su da će Vrnjačka Banja sa svojim prirodnim i terapeutskim resursima ostati posećena destinacija još mnogo godina.

Šta donosi život u Bombona garsonjerama u Vrnjačkoj Banji?

Bombona garsonjere omogućavaju blizinu mnogobrojnim lokalitetima i prirodnim lepotama koji zajedno čine Vrnjačku Banju jednom od najpoželjnijh lokacija za harmoničan život u prirodi. Bezbednost i komfor doma prioriteti su svakog pojedinca koji bira svoje novo mesto za život. Zgrada Bombona pruža to, ali i mnogo više! Zgrada se sastoji od prizemlja, tri sprata i povučenog sprata i ima dva zasebna ulaza.

Svaka garsonjera je opremljena parketom, koji dodaje notu elegancije i topline prostoru, visokokvalitetnom Alu stolarijom koja izoluje sve spoljašnje zvukove i omogućava vam da uživate u miru sopstvenog doma, dok spoljna Dermit fasada obezbeđuje najviši kvalitet stanovanja i optimalnu temperaturu garsonjere tokom cele godine.

Mogućnost kupovine parking mesta u garaži direktno rešava jedan od najvećih urbanih problema – nedostatak parking prostora. Ova praktična karakteristika značajno olakšava svakodnevni život stanara jer im omogućava lako parkiranje i brz pristup svojim domovima. Pored toga, uz video nadzor u zgradi i najsavremenije sisteme bezbednosti, miran i bezbrižan život je zagarantovan.

Život u Bombona garsonjerama znači da ste okruženi luksuznim, savremenim odlikama koje vaš život čine lakšim i prijatnijim, dok uživate u harmoniji i lepoti koje Vrnjačka Banja pruža.

Bombona garsonjere Vrnjačka Banja – prodaja u novogradnji

Od ukupno 102 stana koja će se nalaziti u budućoj Bombona zgradi, predviđeno je svega 7 garsonjera. Imajući u vidu popularnost manjih kvadratura stanova kao investicije, pravo vreme da kupite Bombona garsonjeru je sada. Prodaja stanova u Vrnjačkoj Banji do 50.000 evra i  30.000 evra je najtraženiji upit kupaca zainteresovanih za ovu lokaciju, ali iako naša najpovoljnija garsonjera prevazilazi taj budžet, treba imati u vidu trend rasta cena na tržištu i isplativost luksuznih nekretnina na popularnim destinacijama kao investicije.

Naše garsonjere su najpovoljnije u sivoj fazi, a kako gradnja bude odmicala očekuje se rast cena. Prva faza gradnje pruža vam mogućnost kupovine garsonjere u Vrnjačkoj Banji za samo 1700€ po kvadratu, a kako gradnja bude odmicala, cena će se menjati.

Investitor BENICASSIM DOO BEOGRAD iza sebe do sada ima ukupno 9 uspešnih projekata (oko 20.000m2 i 300 stambenih jedinica), od kojih se većina nalazi baš u Vrnjačkoj Banji.

Ako ste u potrazi za kvalitetnom garsonjerom u Vrnjačkoj Banji, istražite naše dosadašnje objekte kako biste se uverili u kvalitet i pouzdanost i kontaktirajte nas. Tu smo da vam pomognemo da donesete najbolju odluku i investirate pametno u svoju buduću Bombona nekretninu!

Vaša investicija u budućnost

Izaberite BENICASSIM DOO i budite deo zajednice koja vrednuje kvalitet, sigurnost i estetiku. Naša ambicija je jasna – da gradimo ne samo zgrade, već i poverenje. Uz BENICASSIM, Vaša investicija nije samo sigurna; ona je korak ka životu kakav zaslužujete.

Kontaktirajte nas danas i saznajte zašto smo prvi izbor kada je reč o investicijama u nekretnine.

Kontaktirajte nas

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.