Zlatibor ili Vrnjačka Banja - Ko pobeđuje u trci za investiranje u nekretnine?

Za razliku od Zlatibora koji poslednjih godina gubi svoj planinski identitet i postaje pretrpan zgradama, Vrnjačka Banja zadržava svoj autentični karakter i pruža oazu mira u harmoniji sa prirodom.

Infrastruktura najposećenije banje Srbije je po meri savremenog čoveka koji vrednuju svoj mir i život u prirodi, ali uz sve urbane sadržaje koji su mu neophodni na jednom mestu, a ova dva koncepta su ovde spretno izbalansirana bez narušavanja kvaliteta života i boravka. Život u Vrnjačkoj Banji znači biti u epicentru svega – lakim korakom stižete do vrtića, škole, ili svog omiljenog kafića dok udišete svež banjski vazduh, a pred vama se prostire nepregledno zelenilo i ni jedna neplanski sazidana zgrada ne narušava vaš pogled!

Otkrijte u nastavku šta je to što u Vrnjačku Banju svake godine dovodi preko 800 hiljada turista i zašto treba da bude vaš izbor!

Lakim hodom do ključnih tačaka

Prodavnice

Na minut pešice

Vrtić

Na 5 minuta kolima

Osnovna škola

Na 3 minuta kolima

Promenada

Na minut pešice

Kafići i restorani

Na 5 minuta pešice

Autobuska stanica

Na 6 minuta kolima

Raznovrsnost sadržaja uz nenarušen šarm destinacije

Vrnjačka Banja, baš kao i Zlatibor, nudi bogatstvo atrakcija i zanimljivih sadržaja, ali uz jednu značajnu razliku. Šarm, prirodne i lekovite blagodeti ove turističke destinacije nisu narušeni zahvaljujući održivom i ravnomernom razvoju u skladu sa trendom rasta interesovanja turista, ali i svešću o značaju očuvanja prirode.

Baš kao Zlatibor - nepresušne ideje za izlete u okolini Banje

Blizina Vrnjačke Banje mnogim popularnim destinacijama pruža vam bezbroj mogućnosti za nezaboravne izlete. Ne morate ići u izvikane skijaške centre da biste uživali u zimskim sportovima. Iskusite zimsku magiju na Goču, skrivenom biseru centralne Srbije, do kog se gondolom stiže za 20 minuta, ili istražujte bogatu prirodnu i kulturno-istorijsku ponudu ovog kraja tokom cele godine, jer je opcija mnogo i sve su u neposrednoj blizini!

Isplativost investiranja u Vrnjačku Banju

Ulaganje u nekretnine u Vrnjačkoj Banji isplativo je zbog velikog turističkog interesovanja domaćih i stranih turista i razvijene infrastrukture. Uz prisutan rast cena nekretnina na ovoj popularnij destinaciji i stabilan priliv od zakupaca i turista, nekretnine u Vrnjačkoj Banji su izuzetno profitabilne investicije.

GODIŠNJI PREGLED

Rast cena nekretnina

TURIZAM

Rast broja noćenja

Gde je najbolje kupiti nekretninu u Vrnjačkoj Banji?

Zgrada Bombona je idealna lokacija za kupovinu nove nekretnine. Uz par minuta laganog hoda do ključnih tačaka u Banji, ovaj moderni kompleks pruža sve što je potrebno vama ili vašim budućim gostima!

Vaša investicija u budućnost

Izaberite Benicassim Doo i budite deo zajednice koja vrednuje kvalitet, sigurnost i estetiku. Naša ambicija je jasna – da gradimo ne samo zgrade, već i poverenje. Uz BENICASSIM, Vaša investicija je siguran korak ka životu kakav zaslužujete.

Kontaktirajte nas danas i saznajte zašto smo prvi izbor kada je reč o investicijama u nekretnine.

Kontaktirajte nas

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.