Lokacija Vrnjačke Bombone: U centru dešavanja

Zamislite život u Bombona stambenom kompleksu u srcu Vrnjačke Banje, gde se svaki dan budite sa pogledom na prirodu u gradu koji pulsira životom.

Život u Bomboni znači biti u epicentru svega – lakim korakom stižete do vrtića, škole, ili svog omiljenog kafića i restorana. Investicijom u stan u Bomboni ne ulagažete samo u prestižnu nekretninu, već birate jedinstven životni stil gde su vam najlepše stvari u Vrnjačkoj Banji na dohvat ruke. Dobrodošli u dom koji nudi više od sjajne lokacije – pruža život pun mogućnosti!

Lakim hodom do ključnih tačaka

Prodavnica

Leon diskont u prizemlju zgrade

Vrtić Kolibri

8 min pešice, 2 min kolima, 650m

Osnovna škola

13 min pešice, 3 min kolima, 1km

Promenada

13 min pešice, 4 min kolima, 800m

Kafići i restorani

15 min pešice, 5 min kolima, 900m

Autobuska stanica

10 min pešice, 3 min kolima, 700m

U srcu Vrnjačke Banje

Dobrodošli u Vrnjačku Banju, biser srpskog turizma. U nastavku vas očekuju najznačajnije atrakcije koje ovu banju čine jedinstvenom i nezaboravnom. Upoznajte se sa mestima i doživljajima koji privlače posetioce iz celog sveta, a koji su uz život u Bomboni na korak od vas.

Isplativost investiranja u Vrnjačku Banju

Ulaganje u nekretnine u Vrnjačkoj Banji isplativo je zbog velikog turističkog interesovanja domaćih i stranih turista i razvijene infrastrukture. Uz prisutan rast cena nekretnina na ovoj popularnij destinaciji i stabilan priliv od zakupaca i turista, nekretnine u Vrnjačkoj Banji su izuzetno profitabilne investicije.

GODIŠNJI PREGLED

Rast cena nekretnina

TURIZAM

Rast broja noćenja

Pouzdan investitor

Benicassim doo ima 9 uspešnih projekata, 20.000m2 i 300 stambenih jedinica iza sebe, od kojih se najveći deo nalazi upravo u Vrnjačkoj Banji.

Okolina Vrnjačke Banje

Blizina Vrnjačke Banje mnogim popularnim destinacijama i netaknutoj prirodi pruža vam mogućnost za nezaboravne izlete u prelepom ambijentu. Bilo da ste ljubitelj odmora na planini ili želite da istražujete kulturu i istorijske znamenitosti regiona, okolina Vrnjačke Banje pruža bezbroj mogućnosti za to.

Kako do Vrnjačke Banje?

Još jedna prednost života u Vrnjačkoj Bomboni je izuzetno dobra povezanost sa svim krajevima Srbije, većim gradovima i aerodromima.

Aerodrom Beograd

Aerodrom Nikola Tesla udaljen je 192 km od Vrnjačke Banje.

Aerodrom Niš

Aerodrom Konstantin Veliki udaljen je 124 km od Vrnjačke Banje.

Autoput Miloš Veliki

Autoputem "Miloš Veliki" stižete iz svih delova zemlje do Preljine, gde dalje regionalnim putevima preko Kraljeva dolazite do Vrnjačke Banje.

Beograd → Vrnjačka Banja

za sat i po vremena

Moravski koridor kao najbrži put do vaše destinacije

Vrnjačka Banja nikada nije bila bliže! Kompletni završetak Moravskog koridora, koji će povezati auto-puteve Beograd-Niš i „Miloš Veliki“, predviđen je za kraj 2024. godine, kada će iz prestonice do Vrnjačke Banje moći da se stigne za sat i po vremena. Deonica novog koridora od Pojata do Makrešana je već otvorena, a planira se otvaranje dodatnih 11 kilometara do Koševa ove jeseni.

Vaša investicija u budućnost

Izaberite Benicassim Doo i budite deo zajednice koja vrednuje kvalitet, sigurnost i estetiku. Naša ambicija je jasna – da gradimo ne samo zgrade, već i poverenje. Uz BENICASSIM, Vaša investicija je siguran korak ka životu kakav zaslužujete.

Kontaktirajte nas danas i saznajte zašto smo prvi izbor kada je reč o investicijama u nekretnine.

Kontaktirajte nas

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.