Prodaja trosobnih stanova Vrnjačka Banja

Kupovinom trosobnog stana u Bomboni obezbedite komfor u skladu sa savremenim standardima. Trosobni stanovi imaju 82,16 kvadrata sa tri odvojene spavaće sobe, kupatilom, dnevnom sobom i kuhinjom. Iskoristite najniže cene tokom sive faze gradnje.

Pogledajte sve tipove trosobnih stanova:

Već 15% budućih domova je pronašlo svoje vlasnike

Bombona stanovi u pretprodaji

Najbolje vreme za kupovinu nekretnine u Bomboni je sada! Možete kupiti stan već od 1700€ po kvadratu. Završetak radova i primopredaju ključeva svog novog stana očekujte već 31.12.2026. Kontaktirajte nas za sva pitanja!

Cena već od
1.700€
+PDV
Pretprodajne cene važe do 01.07.2024. godine.

Kakva je struktura, raspored i položaj trosobnih stanova u “Bomboni”?

Trosobni stanovi u zgradi “Bombona” sinonim su za luksuz i komfor. Fenonemalan raspored sa velikom dnevnom sobom, trpezarijom i kuhijnom, kao i preko potrebnom terasom za uživanje u jutranjoj kafi, sa pogledom na planinu Goč i okolinu koju ne zaklanjaju visoki stambeni objekti. Broj spavaćih soba zavisi od rasporeda svakog stana pojedinačno.

U ponudi su 3 trosobna stana kvadrature 82,16m2 i to sledeći stanovi u lameli B:

  • Stan B10
  • Stan B26
  • Stan B42 


Stanovi ove strukture imaju tri spavaće sobe, dnevni borava i kuhinju u open space (otvorenom prostoru) i kupatilo.

Bez obzira za koji se od trosobnih stanova odlučite, postoji mogućnost kupovine jednog ili više, od ukupno 55 garažnih mesta, do kojih direktno vode dva lifta nemačkog proizvođača OTIS. Ispred zgrade se nalazi i dovoljan broj parking mesta, dok o bezbednosti celokupne stambene jedinice brine nadzor sa video interfonom i kontrolom pristupa, kao i sigurnosna vrata u svakom stanu zarad još veće bezbednosti.

Zašto se odlučiti za trosoban stan u zgradi “Bombona”?

U trosobnim Bombona stanovima u Vrnjačkoj Banji sve je baš kao “bombona”, za šta su zaslužni najkvalitetniji materijali izrade enterijera, poput hrastovine za parket luksuznog izgleda, ALU stolarije za vrhunsku izolaciju, i italijanske keramike koja je sinonim za prestiž.

Kako je kupovina trosobnog stana veliki korak ka stvaranju porodice, znajte da se “Bombona” zgrada nalazi na sjajnoj lokaciji, na najviše 5 minuta vožnje od škola, vrtića, prodavnica, kao i kompletnog sadržaja za sportsko-rekreativne aktivnosti. Na najviše 30-ak kilometara su i drugi itekako važni turistički lokaliteti, poput planina Goč i Golije.

Prodaja trosobnih stanova u Vrnjačkoj Banji – komfor i luksuz zgrade “Bombona”

Odabiom jednog od trosobnih stanova u našoj modernoj zgradi novogradnje osigurali ste komforan prostor za sebe i vaše najmilije, ali i nekretninu pogodnu za izdavanje i to na lokaciji koja se iz godine u godinu penje na listi najpopularnijih u čitavoj Srbiji, dok cene nekretnina u Vrnjačkoj Banji takođe rastu.

Idealan trenutak za kupovinu trosobnog stana u “Bomboni” je baš sada, tokom sive faze gradnje, kada je cena najniža, već od 1700 evra. Cena će postepeno rasti, pa zato ne propustite svoju priliku uložite u nekretninu visokog kvaliteta investitora BENICASSIM DOO BEOGRAD sa već 9 uspešnih projekata od čega je čak 6 baš u Vrnjačkoj Banji.

Pošaljite nam upit. Odgovorićemo vam u najkraćem mogućem roku i pomoći pri odabiru stana baš po vašoj meri. Ukoliko ste u potrazi za stanom manje kvadrature, “Bombona” jednosobni stanovi u Vrnjačkoj Banji, dvosobni stanovi ili garsonjere mogu biti pravo rešenje za vas.

Vaša investicija u budućnost

Izaberite BENICASSIM DOO i budite deo zajednice koja vrednuje kvalitet, sigurnost i estetiku. Naša ambicija je jasna – da gradimo ne samo zgrade, već i poverenje. Uz BENICASSIM, Vaša investicija nije samo sigurna; ona je korak ka životu kakav zaslužujete.

Kontaktirajte nas danas i saznajte zašto smo prvi izbor kada je reč o investicijama u nekretnine.

Kontaktirajte nas

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.