Zoo Vrt, Bioskop, Gondola – sve karakteristike metropole u srcu prirode

Upoznajte Zoo vrt, bioskop i gondolu, trostruku čaroliju koja čini Vrnjačku Banju metropolom u prirodnom okruženju. Kombinacija zbog koje vredi živeti tu.
Sadržaj:

U srcu prirode, među zelenim brežuljcima i živopisnim pejzažima, leži Vrnjačka Banja, čarobno mesto koje nudi spoj urbanog i prirodnog. Ovde, u ovom kutku raja, Zoo vrt, Bioskop i Gondola čine neodoljivu kombinaciju urbanih atrakcija i prirodnih lepota. Ova tri dragulja obogaćuju ponudu grada, stvarajući jedinstven doživljaj koji će vas naterati da se radujete svakom danu života u ovom čarobnom mestu koje će vas svakodnevno inspirisati.

Odaberite neki od stanova u našoj zgradi novogradnje Bombona koji gleda na predivnu planinu Goč. Ukoliko želite da vaš život u banji bude bezbrižan i sa puno stila, stanovi u našoj zgradi su pravi izbor za vas. U nastavku saznajte više o atrakcijama ovog mesta koje će vam ispunjavati slobodne trenutke tokom ugodnog života u banji.

Zoo vrt Vrnjci – odličan izbor za posetu u slobodno vreme

Zoo vrt Vrnjci je očaravajući kutak koji nudi nezaboravna iskustva u blizini centra Vrnjačke Banje. Ova priča počinje 2006. godine, kada je vlasnik, strastveni ljubitelj ptica, započeo sa gajenjem i prikupljanjem ptica za privatnu kolekciju. Želja da se podeli ta ljubav prema životinjama s drugima ubrzo je prerasla u ideju o stvaranju Zoo vrta.

U početku, vrt je bio skromnog izgleda, fokusiran na potrebe ptica, ali bez adekvatne infrastrukture za posetioce. Međutim, godine rada i predanosti transformisale su ovaj prostor, koji je 2019. godine dobio status Zoološkog vrta. Od tada, Zoo vrt Vrnjci nije samo mesto gde možete videti raznovrstan svet životinja, već i centar za očuvanje biodiverziteta i edukaciju.

Danas se Zoo vrt Vrnjci prostire na preko 3,5 hektara i dom je više od 120 vrsta životinja iz različitih delova sveta. Osim bogatstva životinjskog sveta, posetiocima su na raspolaganju i brojne druge atrakcije, kao što su klupe za odmor, dečije igralište i jezera koja pružaju opuštajuće trenutke u prirodi.

Uz aktivnosti poput radionica i posebnih manifestacija, Zoo vrt Vrnjci postao je nezaobilazna destinacija za celu porodicu na kojoj ćete provoditi zabavne trenutke zajedno. Planirane nadogradnje, poput igraonice, restorana i škole za jahanje, obećavaju još više uzbudljivih mogućnosti za posetioce.

Vrnjački bioskop – za sve ljubitelje filmova

Bioskop Vrnjačka Banja, jedno od omiljenih mesta kako za turiste tako i za meštane i predstavlja pravu poslasticu za sve ljubitelje sedme umetnosti. Nalazi se u zdanju Vile „Evropa“, koja odiše šarmom prošlih vremena.

Osim što je sastavni deo brojnih kulturnih manifestacija, poput Festivala filmskog scenarija, bioskop u Vrnjačkoj Banji nudi širok spektar filmskih naslova za sve ukuse. Od aktuelnih holivudskih blokbastera do starijih dragulja, ovde možete pronaći nešto za svačiji ukus. Poseban program za najmlađe osigurava da čarolija sedme umetnosti bude dostupna i najmlađima, pružajući im priliku da uživaju u najnovijim animiranim avanturama.

A kad govorimo o bioskopu, ne smemo zaboraviti na 5D bioskop, pravu poslasticu za ljubitelje spektakla. Sa svojim nesvakidašnjim specijalnim efektima, ovaj bioskop, smešten u blizini biblioteke, garantuje nezaboravno iskustvo.

Za vas koji ćete živeti u Vrnjačkoj Banji, bioskop predstavlja još jedan od razloga za radost. Pored lepote prirode, svakodnevno uživanje u svetskim filmskim naslovima postaće deo svakodnevnog života i zabave.

Gondola Vrnjačka Banja – idealna za uživanje u čarobnom pejzažu

Zamislite kako se lagano uzdižete iznad zelenih brežuljaka, dok se čarobni pejzaž Vrnjačke Banje polako razotkriva pred vašim očima. To je upravo ono što Gondola Vrnjačka Banja pruža – jedinstvenu priliku da uživate u spektakularnom pogledu na prirodu sa visine, sve do vrha planine Goč. Ovaj izvanredan projekat nosi ime jednog od naših najslavnijih sportista, Novaka Đokovića, i predstavlja spoj modernog inženjeringa i prirodnih čuda.

Gondola Novak Đoković će biti ne samo prevozno sredstvo, već i doživljaj sam po sebi. Sa svojih 7km dužine, ova gondola će vam omogućiti da istražite i doživite prirodne lepote ovog kraja na potpuno novi način. S 108 kabina i 47 stubova, ovo impozantno arhitektonsko delo će vam obezbediti nezaboravno iskustvo koje će osvojiti vaša srca.

Planirani kapacitet od 1.200 posetilaca na sat garantuje vam brzu i udobnu vožnju. Sa brzinom od 6m/s, putovanje će biti završeno za 20 minuta, dok će svaka kabina moći da primi do 10 putnika. To znači da ćete sa svojim prijateljima ili porodicom moći da podelite ovo jedinstveno iskustvo, uživajući u zajedničkom pogledu na čarobne pejzaže.

Vožnja gondolom nije samo putovanje do vrha Goča, već prava avantura koja počinje od same banje. Od naše zgrade Bombona, do početne stanice gondole, udaljenost je samo 2km, što znači da ćete za samo 6 minuta vožnje biti spremni da započnete svoje putovanje ka vrhu.

Gondola Vrnjačka Banja će vam svakodnevno pružati priliku da otkrijete lepote prirode na jedinstven način i da stvorite nezaboravne uspomene sa svojim najdražima. Život ovde je uz sve ove atrakcije prelep i zanimljiv, a mnoga skrivena mesta koja banja pruža čekaju da budu otkrivene.

Odaberite stan u našoj zgradi Bombona, i omogućite sebi da vam sve ove divine atrakcije budu na dohvat ruke. Dok se nalazite na idealnom mestu u željenom stanu sa pogledom na planinu Goč, možete bezbrižno da planirate ujutru na terasi gde ćete tog dana da uživate u Vrnjačkoj Banji.

Pošaljite brzi upit

Imate pitanje? Upišite svoje kontakt podatke i Bombona tim će Vas kontaktirati u najkraćem roku.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Preporučujemo

Najčitaniji tekstovi

Upoznajte Vrnjačku Banju

Kontaktirajte nas

Naš tim je spreman i raspoložen da odgovori na sva Vaša pitanja. Započnite razgovor sa nama danas putem sledećih kontakt informacija ili ispunite obrazac u nastavku. U Bomboni, svaki upit je korak ka domu iz snova!

Prodajna kancelarija

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.