Vaš novi dom: Gde urbani komfor susreće zelenilo prirode u Vrnjačkoj Banji

Sadržaj:

Saobraćajni špic u 4 popodne, vreliina asfalta, nervoza ključa, nigde daška vetra…Beg u prirodu čini se kao jedino rešenje.

Zašto da ovaj beg bude samo beg?

Mir, zelenilo, čist vazduh, bez saobraćajne gužve….Zvuči dosta primamljivije za skladan porodični život.

Ujedno, susret sa prirodom i život u njenoj neposrednoj blizini ne mora biti lišen urbanog sadržaja, modernog i komfornog načina života. Pravi primer je Vrnjačka Banja, kao gradsko naselje gde se spajaju priroda i urbani komfor. Sve ovo i mnogo čega više dobijate u našoj zgradi novogradnje Bombona, pri čemu je u planiranju i gradnji uzet u obzir svaki aspekat srećnog porodičnog života.

Pošaljite brzi upit

Imate pitanje? Upišite svoje kontakt podatke i Bombona tim će Vas kontaktirati u najkraćem roku.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Vrnjačka Banja ima “široka pluća” zbog bogatog prirodnog okruženja

S obzirom da urbanistički planovi velikih gradova sve manje brinu o proporciji “priroda:beton”, teško je doći u kontakt sa prirodom i svežim vazduhom na svakodnevnom nivou, pa ovo postaje luksuz.

Inače luksuz čistog vazduha karakterističnog za okruženja sa puno zelenila, u gradu poput Vrnjačke Banje nešto je sasvim uobičajeno.

Omiljena ruta za šetanje stazom od samog centra uz Vrnjačku reku omogućava vam da dišete punim plućima. Od Bombone, pravog malog raja za ljubitelje komfora i luksuza, deli vas svega nekoliko minuta kolima ili 10-ak minuta lagane šetnje do centra.

Prirodni ambijent između ostalog čine drvoredi Vrnjačke Banje (lipe, hrastovi, jasenovi, javori…), koji se protežu od mineralnog izvora “Snežnik” do ušća u “Lipovačke” u Vrnjačku reku, i granaju još šire. Ukupno ima preko 900 stabala, dok je glavni drvored dugačak preko 1,5km.

Zanimljive jesu i “mirisne klupe” u Centralnom parku banje – za samo 15 do 20 minuta sedenja na klupama na ovoj lokaciji, postiže se efekat aromaterapije uticajem zasađene lavande, timijana, ruzmarina i origana.

Nema gustog saobraćaja niti bilo kakve gužve, dok se do određenih zavučenih prirodnih oaza i ne može doći kolima, već samo šetnjom koja u zelenom ambijentu oslobađa i opušta. Miran život, bez velike gradske gužve i priroda na svakom koraku učinili su da Vrnjačka Banja bude zona bez nerviranja i stresa.

Na samo 20-ak minuta vožnje udaljina je i planina Goč, omiljena za planinare i izletnike u ovom kraju Srbije. Savršena je za beg od grada i istraživanje velikog prostranstva, samo za prave ljubitelje avanture.

Vrnjačka Banja kao razvijena urbana sredina

Iako mala gradska zona, Vrnjačka Banja pruža sve pogodnosti života u velikim gradovima. U samom centru grada i u široj gradskoj zoni se nalazi veliki broj kafića i restorana domaće i svetske kuhinje, tako da vaše gurmanske potrebe nikada neće oskudevati.

Vrnjački bioskop u sklopu Kulturnog centra Vrnjačke Banje meštanima pruža mogućnost da budu u toku sa svim najnovijim filmskim ostvarenjima pred bioskopskim platnom. Veliki je i broj kulturnih dešavanja i festivala koji svake godine okupljaju ljude iz cele zemlje i regiona, dok su među najpopularnijima “Lovefest” (početak avgusta) i “Vrnjački karneval” (sredina jula).

Kako se radi o turističkoj lokaciji sa ponudom termalnih i izvorskih voda, veliki je broj hotela sa bazenima, spa centrima i mogućnostima za rehabilitaciju, tako da se možete “resetovati” od napornih dnevnih obaveza kada god poželite.

Savršen sklad prirode i urbanog razvoja u Vrnjačkoj Banji

Vrnjačka Banja uprkos naprednom urbanističkom napretku ne spada u oblasti od kojih je priroda daleko. Baš suprotno, sam urbani centar banje uokviren je i prožet zelenilom, prirodnim izvorima, pa dolazi do komplementarnosti prirode i celokupnog komfora gradske sredine.

Kako Vrnjačka Banja nije velika sredina, pa je sve na dohvat ruke i više nego dobro povezano, do svih sadržaja u gradu možete stići laganom šetnjom bez ikakve žurbe. Kada se umorite od šetnje, predahnite u gradskom parku ili u nekom od lokala uz omiljeno osveženje.

Naša stambena jedinica nudi sve pogodnosti modernog načina života. Od novogradnje pri kojoj su korišćeni samo najkvalitetniji materijali, preko bezbednosti zagarantovane video nadzorom, video interfonom i sigurnosnim vratima, do široke ponude jednosobnih, dvosobnih, trosobnih i četvorosobnih stanova.

Povrh svega, Bombona je na dohvat ruke kompletnom prirodnom sadržaju koji pruža Vrnjačka Banja i njena okolina.

Komfor u samom srcu prirode uz sve pogodnosti savremenog načina stanovanja – Bombona!

Preporučujemo

Najčitaniji tekstovi

Zašto odabrati život u Vrnjačkoj banji

Kontaktirajte nas

Naš tim je spreman i raspoložen da odgovori na sva Vaša pitanja. Započnite razgovor sa nama danas putem sledećih kontakt informacija ili ispunite obrazac u nastavku. U Bomboni, svaki upit je korak ka domu iz snova!

Prodajna kancelarija

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.